"Dinlediklerim Hayalimde" eTwinning Projemiz Sona Yaklaşıyor!

06.05.2021 213

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Meltem Akyüz ve Kır Çiçekleri sınıfının katılımcılığını gerçekleştirdiği "Dinlediklerim Hayalimde" isimli eTwinning projemizde ikinci ayımızı tamamladık.

Projemiz kapsamında bu ay öğrencilerimiz üç Anadolu Masalı (Tencerecik, Çilli Tavuk ve Yavruları, Altın Balta), iki çocuk hikayesi (Uğur Böceği Uç Uç Lusi, Zürafalar Ne Sever?) ile tanıştılar. Tanıştıkları yeni masallar ve hikayeleri hayallerinde canlandırdılar, resmettiler ve uzaktan eğitim sürecinde masal kitaplarını dijital olarak oluşturdular.

Kır Çiçekleri Sınıfı "Çilli Tavuk ve Yavruları" masalını resmettiler. Ulaşmak için tıklayınız.

Kır Çiçekleri Sınıfı "Altın Balta" masalını resmettiler. Ulaşmak için tıklayınız.

06-05-202106-05-2021